Lentsun kourista irtautumista

Kolmatta viikkoa jatkunut flunssa on poistanut raksamuijan pelistä tehokkaasti. Aina kun ajatteli, että nyt helpottaa ja lähti liikkeelle, niin  kosto seurasi ja vuodelepo odotti. Nyt olen toiveikas, jospa tää nyt olis voiton puolella...Peukut pystyyn!

Raksalla mies on yksin ja veljensä kanssa saanut ikkunoita paikoilleen, lattia- ja porrasrakenteita tehtyä. Miehen flunssa oli lyhyempi, mutta yskintä on jäänyt oireista elämään.Sohvalla ollessa ja voinnin salliessa olen tehnyt nettiostoksia, taloon tulee amme! Hanat ja suihkut on tilattu, viimeisimpänä ostaa täräytin wc-pöntöt ilman koeistuntaa :D Toivottavasti tuotteet ovat hyviä, perinteistä Orasta ja Idoa sekä lisäksi Damixan hanoja, heiltä löytyi kivasti retroja malleja.


Tosi paljon kaipaisin blogeissa ja nettikaupoissa kunnon arvosteluja tuotteista, varsinkin wc-pöntöistä on vaikea saada käyttökokemuksia saati arvosteluja luettavaksi. Pitkän pohdinnan jälkeen tilasin lattiamallin pöntöt, jotenkin se tuntuu jykevämmältä ja kestävämmältä, hintakin toki vaikutti. Seinä-wc:iden kotelointi ym tuntui myös työläältä vaikka aiemmin siitä innostuinkin. Seinämalli mahdollistaa helpomman lattian siivouksen, mutta jospa me pärjätään lattiamallien kanssakin.

Kävin läpi raksalla otettuja kuvia, kyllä saadaan olla ylpeitä puolen vuoden raksaamisen tuloksista! Niin on tontille noussut kolme rakennusta, apuvoimia on onneksi ollut välillä. Siistit sisähommat odottavat, valmista tulee nopeammin. Hienoa!

Joulukuu on jo edennyt vauhdilla, omat joulupuuhat vasta käynnistyvät. Josko sitä jaksais piparitaikinan tehdä ja viikonloppuna leipoa, toivottavasti :)
Mukavaa joulun odotusta!


Gilmoren tyttöjen paluuta juhlittiin vanhemman tyttären kanssa


Kommentit