Vauhko pääsiäisjänis

Otsikko kuvaa hyvin pään sisäistä sekamelskaa, kun yrittää rääpiä sen seitsemän suunnitelmaa eri tiloihin perhe-elämän hälinän keskellä...Ajatuksia on pakko raapustaa paperille, kun punaiset langat on solmussa jatkuvan "äiti kato tätä, äiti mulla on nälkä, äiti miksei saa pelata, äiti saako katsoa lastenohjelmia..."- älämölön keskellä. Ihanaa perhe-elämää, tosi kiitollinen siitä, mutta saisko välillä ajatella loppuun saakka keskeytyksettä :D

Tontilla aurinko sulattaa lumia!

"Äiti kato mua!" <3


Vaikea ajatella mistä päästä lähtis tässä vaiheessa liikkeelle. Ostettavaa riittää, mutta joko saa ostaa vai odottaako rakennuslupaa? En ihan malttanut odottaa, vaan valaisimia on hankittu jo sisään ja ulos, Sulo Vilen-tyyliin kun halvalla sain :D Valaistussuunnitelma tulee tehtyä lennossa, aika näyttää ollaanko yhtään oikeilla jäljillä. Upotettavia halogeenivaloja ei haluta, vaan aika perinteisiä ratkaisuja, sisälle katto- ja seinävalaisimia siis ja päytälamppuja lisäksi.


hiukan nauratti rautakaupan tarjous :D


Ikean viikonlopputarjous lahjakortteineen mietitytti, mutta eiköhän keittötarjouksia tule ennen asennusta? Hiukan olisin ollut etuajassa, jos keittiön ja kylppäreiden kalusteita olisin kuorman tilannut pihaan... ;)

Suunnittelu siis jatkuu ja konkretisoituu pikkuhiljaa, jännää!
Aurinkoista mieltä kaikille!

Kommentit

 1. Saa jo ostaa! Toistaiseksi olen jättänyt ostokset kauppaan muutamia sisustusjuttuja lukuunottamatta, mutta jos halvalla saa itseä miellyttävää, niin ehdottomasti ostaa pois (jos mahtuu säilömään).

  Pitäisi itselle kirjoittaa ylös ikean tarjouskamppisten ajat, että osaisi suunnata kannattavaan aikaan sinne ostoksille. Täällä on jo ikean ostoslista valmiina odottamassa käyntiä - ai miten niin malttamaton ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki halvat ostokset voivat muuttua kalliiksi, jos ne eivät miellytäkään myöhemmin ja joutuu ostamaan uudet...
   Onko Ikean kampanjat jo tiedossa etukäteen???

   Poista
  2. Ei ne ole tiedossa etukäteen, mutta monta vuotta ovat noudattaneet tuttua kaavaa ja järjestystä. Voi elää vaarallisesti ja luottaa niihin ;)

   Poista
  3. Osaatko Jenni antaa arviota keittiötarjouksista, onko tulossa? Jännitys kasvaa viikkojen edetessä... ;):D

   Poista

Lähetä kommentti

Viestisi piristää päivääni!