Pienin askelin

Projekti etenee, piirustukset tehty talosta, piharakennuksesta ja katoksesta. Urakoitsijoita hätyytellään ja urakoista sovitaan, mies hoitaa tuon puolen.
Yhdessä mietitään asioita perustuksista kattoon, mietittävää riittää kuten jokainen talon rakentanut varmasti tietää. Illan hämärässä tai yön tunteina ei ajatus enää kovin kirkkaana loista.

Laattoja on jo ostettu ja tilattu, ihastumisia tapahtui niin Bauhausissa kuin Pukkilan liikkeessäkin, pakko myöntää. Toivottavasti ihastus on pysyvää, asennusvaiheessa mietin kuitenkin että kukahan nämä on valinnut, ihan väärän väristä :D Jännästi mieli muuttuu matkan varrella ja jo valmiiksi ajatellut tilat vaihtuvat erilaisiksi.

Rakennuslupapapereita täytellään pikkuhiljaa, kevätkin etenee samaa tahtia herättäen toiveet maaperän mylläämiseen pääsemisestä. Tänä kesänä taitaa jäädä kukat ja vihannekset kasvattamatta, kasvatellaan taloa :) Onneksi omenapuut hoitavat hommat itsekseen, saadaan ehkä jotain satoa. Hmmm... ai niin...pihasuunnitelmat talolle tarvii tehdä..taidan ottaa ammattilaiseen yhteyttä :)

syksy 2015
Kommentit

 1. Mietittävää on todella paljon! Ihanaa kun pystyt tuossa vaiheessa jo keskittymään laattoihinkin, kyllähän se niin on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vaan "hypätä veteen" ja tehdä päätöksiä :) Lopuksi katotaan kannattiko ;)

   Poista
 2. Kannattaa mahdollisimman paljon suunnitella valmiiksi kaikki, sit kun rakentaminen alkaa ei enää ole aikaa eikä energiaa ja voi hätäpäissään tehdä päätöksiä mitä sit katuu. On meinaan yllättävän aikaa vievää tuo valintojen teko. Niin kiva että teillä palaset loksahteli paikoilleen ja pääsette pian tositoimiin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisinkuorma saapui tänään, näillä mennään :D
   Tositoimia odotellaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Viestisi piristää päivääni!