Lunssaa ja logistiikkaa

Sitkeä virus pesiyty rouvashenkilöön, joka on levännyt rauhassa...mitä nyt piti käydä yks päivä "riehumassa" tontilla asentamassa piharakennukseen sokkeliin eristeitä. Siitä päivästä sai sitten kärsiä kuumeen ja kurkkukivun iskiessä uudelleen...Oikeesti kannattaa levätä sairaana!
Nyt olo onneksi jo parempi, mahtavaa kun jaksaa ajatella ja toteuttaakin asioita!

Raksalla on tapahtunut muun muassa seuraavaa

autokatoksen pilareille valettiin anturattalon nurkat saivat nurkkalaudat
piharakennuksen sokkeliin saatiin hiekkatäyttö
anturoiden päälle muurattiin harkkopilarit
Erityisen ylpeä olen noista pilareista, eikö ole hienosti muurattuja? ;) No yhdessä miehen kanssa tehtiin, en voi kunniaa ottaa kokonaan itselleni :)

Otsikon logistiikka viittaa meidän projektissamme pienen tontin varastointiongelmiin. Meillä on ensimmäisestä Finnlamelli- toimituksesta vielä asentamatta tavaraa, piharakennuksen ja autokatoksen rungot ovat jo tontilla sekä sadevesi- ja viemäriputkea, myös kattopeltejä katokseen. Kaikelle on siis pitänyt löytää paikka, joka ei haittaa tontilla työskentelyä. Autokatoksen kattopellit ovat tällä hetkellä naapuritontilla, toivottavasti ehdimme ne siitä siirtää ennen kuin siellä jonain päivänä rakentaminen alkaa. Tänään tuleva Finnlamellin kakkostoimitus oli pakko ottaa nykyisen kotimme pihaan, tontille ei mahdu juuri nyt enempää. Täältä sitten peräkärryllä siirrellään puukuormaa tarpeen mukaan. Melkoista palapeliä!
Sanottakoon vielä, että peräkammarimme ja lasten huoneet alkavat olla myös täynnä saapunutta tavaraa; lattialautaa ja ikea -ostoksia...Koitetaan olla huomaamatta kaaosta ;)

Talon sisäpuolella mies asentaa lattian kannatinpalkkeja, päästään siirtämään ikkunoita paikoilleen. Lauantain myrsky ei tehnyt tontilla tuhoja, mies veljensä kanssa ehti onneksi suojata talon ikkuna-aukkoja ja tontilla olevia tavarakuormia.

Kommentit