Hallittu kaaos?


Vuokra-asuntomme alkaa olla täynnä tavaraa. Ylemmässä kuvassa on mm. tuleva keittiömme. Alemmassa kuvassa näkyy mm. keittiön kodinkoneita, väliovia, lattialautoja. Maalipurkkeja tulee vastaan siellä sun täällä. Onneksi on tilaa, emme olisi mahtuneet pienempään vuokra-asuntoon rakennusajaksi. Finnlamellin kuormaa on pihalla ja autotallissa on wc-pöntöt, jääkaappi, laattoja ym. ym. En halua hankkia tavaroita taloon viime tipassa, joten aikalailla alkaa olemaan paketti kirjaimellisesti kasoissa :)Lastenhuoneissa on jo muuttolaatikoita, tavaraa on käyty läpi ja kierrätetty tarpeetonta. Silti tekemistä riittää. Konmaritusta en ole puhdasoppisesti tehnyt, koko talon tavaroiden läpikäynti yhdellä kertaa on yhden ihmisen talouden loma-ajan mahdollisuus?!?
En haluaisi viedä uuteen kotiin sellaista, jota ei tarvita tai enää käytetä. Kunnianhimoinen tavoite lapsiperheessä, jossa esim. pieneksi jääneiden lastenvaatteiden pinot ovat vakio. Parhaansa kun tekee, niin se riittää, kirpparitavaraa jää odottamaan syksyä ja myyntipöydän varaamista.

Hankinnat ovat edenneet jo siihen pisteeseen, että käsisaippuatkin vessoihin on hankittu...Hullua, myönnän. Niin ihanat uutuudet oli Hyväntuulenpuodissa myynnissä, että pakko oli hankkia samalla kun tilasin kivat vetimet pojan lipastoon. Kauneuden kaipuu on kova kaaoksen keskellä. Methodin tuotteet on ihania ja tämä rajoitettu erä vielä on noin söpökin! Kiitos tuotteista ja paketissa olleesta kortista Hyväntuulenpuoti! (ei ole maksettu mainos)


Vaikka unelmaa talon muodossa toteutetaankin, niin se on vain talo.
Tänä äitienpäivänä olen erittäin kiitollinen siitä mitä minulla on, enkä tarkoita tavaraa. Lapset ja läheiset ovat suurin rikkaus ja rakkaus <3
Kommentit