Raksauksen raskaus

Rakentamista voisi jollainlailla verrata kyllä raskauteen; ensin suunnitellaan ja toivotaan että päästään etenemään, sitten ähelletään itse asiaa eli muokataan talopohjaa ja haetaan rakennuslupaa. Kun lupa rakentaa tulee eli testi on positiivinen alkaakin pitkä matka kohti unelman toteutumista. Matkan varrella koetaan onnellisia ja herkistäviä hetkiä, oksettavan väsyttäviä päiviä ja kaikkea siltä väliltä. Tunnetusti viimeiset viikot ovat tuskaisia, ei malttaisi jo päästä nauttimaan uudenlaisesta elämästä.

Tuskaviikot on menossa, asetettu deadline on kova, ensi viikolla on käyttöönottotarkastus. To do -lista on pitkä mutta lyhenee. Sellaista tilannetta ei tule, että kaikki olisi valmista ensi viikon loppupuolella. Koitetaan saada muuttolupa ja kaikki turvallisuusasiat kuntoon. Viimeistely jää venymään hetkeksi. Hieman pettymys, mutta mies on tehnyt uskomattoman urotyön talon kanssa!!

Jotta olisi muutakin jännitettävää kuin muuttolupa, olemme sopineet Finnlamellin kanssa tarkastuspäivän iltaan taloesittelyn! Huh! :D
Tervetuloa siis tutustumaan meidän taloomme, joka on muunnos Finnlamellin CityHousesta. Mielestämme talo on pohjaratkaisultaan juuri niin ihana, kuin mitä ajattelimmekin. Tilaa on sopivasti, vaikka neliöitä ei ole kovin paljon. Pyrimme olemaan itsekin esittelyssä paikalla, joten tulkaahan moikkaamaan, kerromme mielellämme lisää  :)

Klikkaa linkkiin, jos taloesittely kiinnostaa
Uusiokolon esittely


Kun saadaan valmiita huoneita, niin laitan kuvia tänne blogiinkin. Instagramissa kuvia on rakennusvaiheista.

Kommentit