Kesäkuu jo lopuillaan

Blogikirjoitusten väli on livahtanut melkoiseksi, kvartaalitaloudesta ilmeisesti olen mallia ottanut :)

Meillä on välillä huilittu ja välillä tehty taas raksahommia. Päätettiin siirtää pihahommat suosiolla ensi vuoden keväälle/kesälle, jotta tänä kesänä saadaan autokatos viimeisteltyä sekä piharakennus ulkoa. Niissäkin riittää hommaa, lautoja on aika monta kilometriä maalattavana ja paneeleita/lautoja naputeltavana.
Pihaa valmistellaan sen verran, että siihen on tulossa täyttömaata, joka saa talven painua. Siitä on helppo sitten jatkaa kevätauringon paisteessa ruokamullan levitystä ja istutusten tekemistä. Ehtii miettiä vielä uudelleen pihan eri alueitten funktiot ja kasvivalinnat.

Maalaustelineet taas käytössä, ergonominen korkeus on plussaa!

autokatoksen sisäpuolen lautaseinää

Sisällä parsitaan pikkuhiljaa tekemättömiä hommia, kattopaneeleita laitetaan paikoilleen. Valittiin puupaneeleitten sijaan pariin makuuhuoneeseen Halltex-kattolevyt, toivottavasti saadaan niillä hieman äänenvaimennusta samalla + ne on valmiiksi käsiteltyjä! Maalasin puupaneeleita väsyksiin asti ennen muuttoa, ihanaa kun saa välillä mennä helpomman kautta... Kehotan tulevia rakentajia miettimään kahteen kertaan ottaako puuvalmista vai maalattua tuotetta, aikaa menee rakentaessa paljon muuhunkin eikä maalaamiseen löydy aikaa tai paikkaakaan ;)

valmista tapettipintaa varastohuoneesta <3

Mutta jottei liian helpoksi menisi tämä rakentaminen, aloitellaan piharakennuksen sisäpuoltakin tekemään kesän lopulla, tarkoitus olisi loppuvuodesta saunoa siellä :) Parhaillaan mies rakentaakin piharakennuksen terassin runkoa, koitetaan kuitenkin nauttia kesästäkin...

Kommentit