Hiljaiseloa


Viikot ovat vierineet ja pimein talvi on väistynyt. Kynnys kirjoittaa blogiin on kasvanut nietosten kanssa samaan tahtiin mutta nyt lienee aika jatkaa vielä jonkin aikaa rakennusblogin pitämistä. Kevään valoisuus piristää mieltä ja lisää jaksamista.

Elämämme mullistui viime keväänä, kun miehen isä sairastui vakavasti. Tilanteen tasoituttua ukki sai laitospaikan, jossa kuntoutua ja miehen äiti muutti meille miettimään tulevaisuuden asumiskuvioita. Olemme siis asuneet kolmen sukupolven talossa talven niinkuin ennen vanhaan tehtiin. Toisaalta kätevää mutta toisaalta taas haastavaa, tällä hetkellä mummi etsii asuntoa lähistöltä.

Talvikuukausina ei ole rakentamista tapahtunut, suunniteltu on tulevia kuvioita kyllä. Piharakennusta varten on ostettu materiaaleja ja nuo "ihanat" kasat valloittavat kotia terassia myöten, onneksi kiuas ei sentään ole sisätiloissa :D

Kesällä olisi tarkoitus saada piharakennuksen sisäpuoli valmiiksi eli sinne tulee sauna pesuhuoneineen, takkahuone, vessa sekä vieras/työhuone. Ei ihan pieni urakka mutta talon rakentamiseen verrattuna onneksi helpompi. Päivitän blogiin edistymistä, Instagramissa tiheämmin.

pyyhehaaveilua...


P.S. Arvatkaa onko meillä listat jo paikoillaan? :)


Kommentit