Uusiokolodesign

Uusiokolo-blogi perustettiin eräänlaiseksi päiväkirjaksi talohaaveiden toteuttamisesta. Haaveet muuttuivat todeksi ja meidän uusioperhe rakensi kolonsa Finnlamellin hirsirunkoon.

Prosessi on ollut mahtava, haastava ja pitkä. Rakentaminen on jatkunut tähän päivään, piharakennuksen kimppuun käytiin taas uusin voimin miehen loman lopuksi. Leikkimökki tehtiin välissä, jotta perheen kuopuksella olisi tekemistä pihalla.

leikkimökki terasseineen

Tässä rakentamisen aikana olen valmistunut sisustus- ja kalustesuunnittelijaksi, saanut käytännön kokemusta rutkasti omissa projekteissa. Yrittäjyys tuntuu tässä vaiheessa huippuvaihtoehdolta, saan tehdä omannäköistä työtä ekologisen suunnittelun parissa.

Uusiokolodesign on yritykseni, joka tarjoaa ekologista sisustus-, tila- ja tuotesuunnittelua. Nettisivut on vielä työn alla, nekin tehdään itse niinkuin meillä on melkein kaikessa tapana :D

Maailman ympäristöpäivänä perustettu yritys on alkutaipaleella, ensiesiintyminen tapahtui Raahen Meripäivillä pari viikkoa sitten. Myynnissä oli kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten käsipyyhekoteloita kahvipaketeista, hyönteishotelleja ylijäämäpuusta, saippuakuplapuhaltimia kierrätyshelmikoristein ym. Meripäivät oli hyvä kokemus, positiivinen palaute ekologisuudesta lämmitti kovasti.

Uusiokolodesign Raahen Meripäivillä

Jos siellä lukijoissa on kiinnostuneita ekologisesta suunnittelusta, niin blogin ja Uusiokolon instagramin kautta minut Raisan tavoittaa ja voidaan sopia mahdollisesta yhteistyöstä. Työhuone valmistuu piharakennukseen piakkoin.

Ihanaa kesän jatkoa!

kaupunkipihaankin saa pienen perunamaan :)


Kommentit